Τρόποι Αποστολής

Έξοδα αποστολής

Για παραγγελίες από  χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης  το ποσό αυτών θα εξοφλείται σε τραπεζικό λογαριασμό, που θα σας δοθεί μετά από επικοινωνία με την εταιρεία μας, μαζί με τα έξοδα αποστολής. Οι παραγγελίες θα στέλνονται με courier.

Για αποστολές στο εσωτερικό, δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής. Η cucumber θέλει το καλύτερο για την εξυπηρέτηση των πελατών της. Η παράδοση γίνεται με CourierCenter.

Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας στο site της εταιρείας courier ή στην εφαρμογή που υπάρχει στο sitewww.cucumberonline.com με την οποία έχει γίνει η αποστολή και να μάθετε πότε αυτή θα φτάσει στη διεύθυνση παράδοσης που εισηγάγατε.

Κατά αποστολή της παραγγελίας, θα λάβετε στο email σας  ή sms στο κινητό σας τον αριθμό αποστολής, καθώς και τα στοιχεία της εταιρείας courier με την οποία έγινε η αποστολή.

ΕΛΛΑΔΑ

Η εκτέλεση της παραγγελίας σας στο σύνολό της και η παράδοση των εμπορευμάτων θα διενεργηθεί εντός δύο (2 )με τριών (3) εργάσιμων ημερών για τις περιοχές της Αττικής, αλλά και για την υπόλοιπη Ελλάδα, από την από μέρους μας λήψη της παραγγελίας σας, με εξαίρεση τις περιπτώσεις μη διαθεσιμότητας των εμπορευμάτων.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Για το εξωτερικό η εκτέλεση της παραγγελίας σας στο σύνολό της και η παράδοση των εμπορευμάτων θα διενεργηθεί εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την από μέρους μας λήψη της παραγγελίας σας, με εξαίρεση τις περιπτώσεις μη διαθεσιμότητας των εμπορευμάτων


Επικοινωνήστε μαζί μας

  • Cucumber
  • Κουντουριώτου 161,
    18535, Πειραιάς
  • Τηλ: +30 2130 434733
  • E-mail: info@cucumberonline.com
Το κατάστημα μας χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά την περιήγηση σας.
Εάν συνεχίσετε την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.